
Onze inspiratiebronnen


Christmas
Entrées
Plats
Smeltende geroosterde peer met Roquefort en SoFruit frambozenjam

Entrées
Maïs/kokossoep met extra ananasjam

Apéros
Christmas
Entrées
“Pompoen” met kaas en gekonfijte uien met Luikse siroop

Christmas
Entrées
Plats
Gourmet Gevulde Appels Met Geitenkaas, Walnoten, Eendenborst & Frambozen Ui Confit En Champagne Marc

Entrées
Plats
Geitenkaaskroketten met rauwe kruidensaus en mousseline

Apéros
Entrées
Plats
Récolte
Meloen Verrines, St. Daniel Ham en confituur Oogst Bosbessen

Apéros
Entrées
Bruschetta met abrikozencompote en blauwe kaas

Entrées
Plats
Tagliatelle van courgette, burrata en confituur 4 vruchten

Entrées
Plats
Hartige cheesecakes met courgette en aardbeienoogstjam

Apéros
Entrées
Plats
Gegrilde halloumi-toast en Nostalgie Mirabelles de Lorraine-jam

Apéros
Entrées
Geitenkaastaartjes en aardbeien-veenbes fruitbeleg

Entrées
Plats
Récolte