Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Entrées
Plats

Geitenkaaskroketten met rauwe kruidensaus en mousseline

Croquettes au fromage de chèvre sauce crue aux herbes et mousseline
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 2 pers
  • icon-clock Time 15 min

Ingrediënten voor 6 kroketten 

  • 100 g geitenkaas in een rol
  • 1 pot Materne biologische appelmousseline
  • 2 eieren
  • Meel
  • Een mix van paneermeel: klassiek en panko
  • 1/2 tl Provençaalse kruiden
  • 1/2 tl paprika
  • Frituurolie
  • Kruidenmix (tijm, marjolein)
  • 3 el olijfolie
  • Zout & peper

     


       

      Voorbereiding

      1. Maak 3 kommen klaar: de eerste met een beetje bloem, de tweede met het losgeklopte ei en de laatste met het paneermeelmengsel met een beetje Provençaalse kruiden en paprika.
      2. Snij het geitenkaasblokje in 6 partjes. 
      3. Bebloem ze, dompel ze in het ei en vervolgens in het paneermeelmengsel.
      4. Doop ze nogmaals in het ei en vervolgens in het paneermeel, zodat er een mooie paneerlaag ontstaat.
      5. Verhit de olie in een koekenpan en voeg de gepaneerde kroketten één voor één toe, zodat ze niet verbranden.
      6. Eenmaal goudbruin, leg ze op absorberend papier.
      7. Maak tijdens het koken de rauwe saus klaar door de vers gehakte kruiden te mengen met de olie, zout en peper.
      8. Schik de compote op de bodem van een diep bord, verdeel de kroketten erover en giet er een paar scheutjes rauwe saus over.
      9. Geniet ervan :) 

        Miammmm

        Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

        Genieten !

        Gratis levering

        gewoon thuisbezorgd!

        Beveiligde betalingen

        Bancontact / Visa / Mastercard

        Verzorgde verzending

        in een mooi pakket

        Personaliseer uw boodschap

        bij uw pakket