
Onze inspiratiebronnen


Plats
Mini Tacos de Chou Rouge, Confiture de Fraises & sauce yaourt

Plats
Garnalen gebakken met frambozensaus, limoen en munt

Plats
Toast van tonijn-perzik

Plats
Vleesballen met pruimencompote

Christmas
Entrées
Plats
Smeltende geroosterde peer met Roquefort en SoFruit frambozenjam

Plats
Geitenkaas en kruidentaart, confituur van vier gele vruchten

Plats
Belgische burger

Christmas
Entrées
Plats
Gourmet Gevulde Appels Met Geitenkaas, Walnoten, Eendenborst & Frambozen Ui Confit En Champagne Marc

Christmas
Plats
Kalkoenborst gevuld met gekonfijte bosbessen, appels, walnoten en kruiden

Plats
Koraallinzendahl met ananasconfituur

Entrées
Plats
Geitenkaaskroketten met rauwe kruidensaus en mousseline

Apéros
Entrées
Plats
Récolte