Mini Tacos de Chou Rouge, Confiture de Fraises & sauce yaourt
  • Difficulty simple
  • Prep 30 min
  • Serving 4 pers

Mini Rode Kool Taco's met Aardbeienjam & Yoghurtsaus

Ingrediënten (voor 8 minitaco's)

  • 8 tortillavellen
  • 200 g fijngesneden rode kool
  • 1 el olijfolie
  • 1 theelepel cidervinaigrette
  • 1 theelepel suiker
  • 2 el aardbeienjam
  • Gekookte kikkererwten

Voor de saus :

  • 100 g Griekse yoghurt
  • 1 el honing of agavesiroop
  • Gehakte verse korianderblaadjes
  • 1/2 teentje knoflook, fijngemaakt
  • Zout & peper

Voorbereiding

  1. Bereid de ingemaakte rode kool. Snijd de rode kool in dunne plakjes met een mandoline. Voeg de appelazijn, suiker en jam toe, breng op smaak met zout en peper, meng en laat een 1/2 uur marineren in de koelkast.
  2. Bereid de saus. Meng alle ingrediënten en zet apart.
  3. Zet de minitaco's in elkaar
  4. Verwarm de tortilla's 30 seconden aan elke kant.
  5. Schik de gesneden rode kool in het midden en garneer met de saus, uitgelekte kikkererwten en vers gehakte koriander.


Miamm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

Veel plezier!