Tarte au fromage de chèvre et aux herbes, confitures de quatre fruits jaunes
  • Difficulty simple
  • Prep 30 min
  • Serving 4 pers
  • Time 45 min

Geitenkaas en kruidentaart, confituur van vier gele vruchten

Ingrediënten voor het taartdeeg

  • 250 gr bloem
  • 125 gr zachte boter
  • 1 ei
  • 1 snufje zout
  • 1/2 tl tijm

Ingrediënten voor de garnering

Ingrediënten voor de begeleiding

  • Raket
  • Paddenstoelenlamellen

Voorbereiding

  1. Bereid het deeg: Meng alle deegingrediënten in de kom van uw keukenmachine met het kneedhulpstuk tot u een homogeen deeg verkrijgt. Leg het deeg in een schone, droge doek en zet het minimaal 30 minuten in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 170°C.
  3. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad.
  4. Bekleed de eerder beboterde en met bloem bestoven taartvorm en plaats deze in de oven om ongeveer 10 minuten voor te koken.
  5. Bereid de vulling: Klop de eieren los en voeg de geitenkaas toe. Voeg 3 tot 4 eetlepels jam van 4 gele vruchten toe en meng.
  6. Zout en peper, hak de kruiden fijn en voeg ze toe aan de bereiding.
  7. Giet het mengsel op het deeg, bestrooi met pijnboompitten en bak gedurende 25 minuten.
  8. Laat de taart afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
  9. Serveer met een beetje rucola en een paar plakjes champignons.

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.

Genieten !