Apéros
Entrées
Plats
Récolte
Entrées
Plats
Récolte
Meloen Verrines, St. Daniel Ham en confituur Oogst Bosbessen
Beleef de zomer zachtjes met onze zomerverrine! ☀️ Samengesteld uit een romige basis van labneh en Blueberry Harvest-jam, sappige stukjes meloen voor de frisheid en een plakje Saint Daniel-ham om het geheel af te maken.
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
Ingrediënten voor 4 glazen
-
1 meloen
- 300 gr zachte kaas om te smeren
- 3-4 el crème fraîche of plantaardige room
- 2 eetlepels bosbessenoogstjam
- 10 g gesneden basilicum
- Zout & peper
- Olijfolie
- 2 plakken St. Daniel ham
Voorbereiding
- Meng de kaas met 3/4 van de gehakte verse basilicum, een scheutje olijfolie, de room, zout, peper en de bosbessenoogstjam.
- Doe het mengsel in een spuitzak met een gekartelde punt en zet het in de koelkast.
- Maak met een meloenlepel kleine balletjes in het vruchtvlees van de twee halve meloenen. Doe ze in een container.
- Voeg een scheutje olijfolie toe, zout en bestrooi met de overgebleven basilicum.
- Verdeel de kaas met behulp van de spuitzak onderin de verrines.
- Voeg aan elke verrine drie meloenbolletjes toe en schik vervolgens de Saint-Danielham mooi.
- Geniet ervan :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Genieten !
Liked this? Share