Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Apéros
Entrées
Plats
Récolte

Meloen Verrines, St. Daniel Ham en confituur Oogst Bosbessen

Beleef de zomer zachtjes met onze zomerverrine! ☀️ Samengesteld uit een romige basis van labneh en Blueberry Harvest-jam, sappige stukjes meloen voor de frisheid en een plakje Saint Daniel-ham om het geheel af te maken.
Verrines au melon, jambon St. Daniel et Confiture Récolte myrtilles
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers

Ingrediënten voor 4 glazen 

  • 1 meloen

  • 300 gr zachte kaas om te smeren
  • 3-4 el crème fraîche of plantaardige room
  • 2 eetlepels bosbessenoogstjam
  • 10 g gesneden basilicum
  • Zout & peper
  • Olijfolie
  • 2 plakken St. Daniel ham

 

Voorbereiding

  1. Meng de kaas met 3/4 van de gehakte verse basilicum, een scheutje olijfolie, de room, zout, peper en de bosbessenoogstjam. 
  2. Doe het mengsel in een spuitzak met een gekartelde punt en zet het in de koelkast.
  3. Maak met een meloenlepel kleine balletjes in het vruchtvlees van de twee halve meloenen. Doe ze in een container.
  4. Voeg een scheutje olijfolie toe, zout en bestrooi met de overgebleven basilicum.
  5. Verdeel de kaas met behulp van de spuitzak onderin de verrines.
  6. Voeg aan elke verrine drie meloenbolletjes toe en schik vervolgens de Saint-Danielham mooi.
  7. Geniet ervan :) 

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

Genieten !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket