Apéros
Entrées
Entrées
Geitenkaastaartjes en aardbeien-veenbes fruitbeleg
Ontdek ons gourmetrecept voor geitenkaastaartjes, versterkt met een fruitige toets van aardbeien-veenbes fruitbeleg, een licht en verfijnd genot!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 15 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 bladerdeegvormpjes (diameter 7 cm)
- 2 crottins de chavignol
- Verse tijm
- Pijnboompitten ter decoratie
- 1 pot aardbeien-veenbes fruitbeleg
- Peper
- 1 ei voor het glazuren
Voorbereiding
- Snijd het bladerdeeg in kleine cirkels.
- Beleg elk gebakje met geitenkaas en een lepel confituur.
- Bestrooi met verse tijm, zout, peper en pijnboompitten.
- Bak tot het deeg goudbruin en knapperig is.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share