Plats
Meli-Melo van zalm en zeetong, prei en appel
Combineer in dit recept zalm en tong met poreaux en appels, u zult zien dat het een traktatie is!
Ingrediënten
- 400 g zalmfilet
- 8 Noordzeetongfilets
- Verse tijm
Voor de saus
- 800 g preireepjes
- 100 g boter
- 1 dl droge witte wijn
- 1 bokaal 375 g appelmousseline Materne
- Verse tijmblaadjes
Bereiding
- Maak pakketjes van zalm en tongfilets en stoom zegaar.
- Maak de saus: Stoof de prei aan in de boter, doe erde witte wijn bij en stoof 5 min onder deksel. Werk af met tijmblaadjes en Appelmousseline. Werk af met peper en zout.
- Presentatie: Schik de meli-melo en werk af met de preisaus.
- Serveer met rijst, gekookte of gepofte aardappel eneen lekker glas ijskoud Appelsap van Materne.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share