Plats
Récolte
Récolte
Boterham met labneh, rabarberconfituur Oogst en knapperige pistachenoten
Op een mooie zomerdag gaat er niets boven een frisse en lichte maaltijd! Deze boterham met labneh, rabarberconfituur Oogst en pistachenoten is perfect voor het ontbijt of de lunch.
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 1 pers
- Time 15 min
Ingrediënten voor 1 persoon
- 2 snedes van een brood naar keuze
- 50 g labneh (kaas)
- 2 el rabarberconfituur Oogst
- 35 g ongezoute pistachenoten, gepeld en gebrand
- 1 el versgeperst sinaasappelsap
- Zout/peper
Bereiding
- Rooster het brood
- Besmeer het geroosterde brood met de labneh.
- Voeg de rabarberconfituur toe.
- Rooster de pistachenoten, kneus ze en bestrooi de boterham ermee.
- Besprenkel de boterham met een klein beetje versgeperst sinaasappelsap.
- Proeven maar :)
Hmmmm
Recept gecreëerd door Meggan.
Enjoy!
Liked this? Share