Entrées
Récolte
Récolte
Rundstagliata, koude saus met kruiden en frambozenconfituur Oogst
Een rundstagliata met frambozenconfituur Oogst,een uitstekend voorgerecht dat iedereen zal weten te smaken!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
- Time 30 min
Ingrediënten voor 2 personen
- 250 g rundstagliata
- 70 g rucola 2 tl frambozenconfituur Oogst (alternatief: frambozenconfituur van Materne)
Voor de koude saus:
- 1/2 busseltje koriander
- 6 el olijfolie
- Het sap en de zeste van een limoen
- Fleur de sel
- 1/2 fijngesneden rood pepertje
Bereiding
- Snijd het stuk gebakken rundsvlees in fijne sneetjes.
- Schik de rucola en vervolgens de sneetjes rundsvlees op de borden.
- Breng een paar mespunten frambozenconfituur aan op het vlees.
- Bereid de koude saus: meng in een kom de fijngehakte koriander, het sap en de zeste van de limoen, de olijfolie, de fleur de sel en als je de saus wat pittiger wilt het pepertje.
- Besprenkel tot slot met de koude saus.
- Smakelijk :)
Hmmmm
Recept gecreëerd door Meggan.
Enjoy!
Liked this? Share