Plats
Papillot van kabeljauw, ananassap en groenten
Laat je verleiden door ons heerlijke recept voor kabeljauwpapillot met ananassap en groenten. Een echte lekkernij!
- Difficulty simple
- Serving 4 pers
- Time 45 min
Ingrediënten voor 4 personen :
- 4 grote stukken kabeljauw
- 2 gele paprika’s
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 4 el sesamzaad
- Zout, peper en olijfolie
- Ananassap
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de paprika’s en snijd ze in reepjes.
- Schil de rode ui en snijd hem fijn.
- Snijd de kabeljauw in blokjes.
- Leg de reepjes paprika op een bakpapier, voeg er de rode ui aan toe en leg de vis er vervolgens bovenop.
- Kruid met peper en zout en giet er een scheutje olijfolie over. Bestrooi met sesamzaad.
- Besprenkel met een royale scheut ananassap en sluit de papillot.
- Leg ze in de voorverwarmde oven en laat ze 13 tot 15 minuten bakken, naargelang de dikte van je vis en hoe gaar je hem wenst.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share