Mon burger de poisson favori à la sauce d’abricots

Mijn favourite visburger met abrikozensaus

Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 1 tomaat in sneetjes
  • 1 courgette in fijne plakjes
  • 100 g boter
Voor de saus Voor de visburgers
            Bereiding

            Maak de visburgers: meng alle ingredienten en vorm gelijke burgres. Laat een uur opstijven in de koelkast. Bak de courgetteplakjes kort aan in de gesmolten boter en bak er daarna de burgers in. Warm de broojes in de oven. Meng de Ketchup met de abrikozencompote. Presentatie : schik de courgettereepjes op de onderste hamburgerhelft met daarop de visburger. Schik daarop sneetjes tomaat en de abrikozen-ketchupsaus.
Leg dicht.

            1. Maak de visburgers: meng alle ingredienten en vorm gelijke burgres. Laat een uur opstijven in de koelkast.
            2. Bak de courgetteplakjes kort aan in de gesmolten boter en bak er daarna de burgers in.
            3. Warm de broojes in de oven.
            4. Meng de Ketchup met de abrikozencompote.
            5. Presentatie : schik de courgettereepjes op de onderste hamburgerhelft met daarop de visburger.
            6. Schik daarop sneetjes tomaat en de abrikozen-ketchupsaus.
            7. Leg dicht.

            Miammmm

            Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

            Enjoy !