Carpaccio de saumon

Carpaccio van zalm

Ingrediënten
  • 500 g verse zalmcarpaccio
  • 100 g parmezaanse kaasschilfers
  • Vers bieslook, fijngehakt
  • 32 appelkappertjes
  • 100 g kweeperengelei Materne

Voor de vinaigrette

                  Bereiding

                  Meng alle ingrediëntenvoor de vinaigrette. Verdeel de zalm op uwborden. Verdeel met een keukenborsteltje de vinaigrette over de zalm. Bestrooimet de fijngehakte bieslook. Plaats minimum 20 min. in de koelkast. Presentatie : Presenteer deverschillende garnituren op de carpaccio.

                  1. Meng alle ingrediëntenvoor de vinaigrette.
                  2. Verdeel de zalm op uwborden. Verdeel met een keukenborsteltje de vinaigrette over de zalm. Bestrooimet de fijngehakte bieslook. Plaats minimum 20 min. in de koelkast.
                  3. Presentatie : Presenteer deverschillende garnituren op de carpaccio.

                  Miammmm

                  Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

                  Enjoy !