Toast au magret de canard fumé, dés de mangue et confit d’oignons framboise & marc de Champagne
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers
  • Time 15 min

Toast met gerookte eendenborst, mangoblokjes en gekonfijte frambozenui & champagnedraf

Ingrediënten voor 20 toastjes 

 

Voorbereiding

 

  1. Snijd met een stervormige koekjesvormer stervormige toastjes uit de sneetjes brood en rooster ze.
  2. Schil de mango en snijd hem in kleine, gewone blokjes van 3-4 mm.
  3. Besprenkel ze met citroensap om te voorkomen dat ze bruin worden.
  4. Verdeel de plakjes gerookte eendenborst over de gegrilde toast.
  5. Voeg de in blokjes gesneden mango toe, voeg de gekonfijte frambozen- en champagnedrafui toe en garneer met een blaadje platte peterselie.
  6. Genieten :) 

 

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.

Genieten !