Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Plats

Taart uit het zuiden

Deze quiche ruikt naar het zuiden en wordt begeleid door 4 gele vruchten jam. Yummy, yummy.

Tarte du Sud
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 45 min
Ingrediënten 
  • 1 plak bladerdeeg
  • 300 geitenkaas buche (Type Chavroux)
  • 4 sneetjes rauwe ham (Type Ganda of Jambon d’Ardenne)

Voor het beslag

        Bereiding

         Tarte du Sud

        1. Schik het bakpapier met het bladerdeeg in uw quiche-taartvorm en druk aan. Verwijder overtollig deeg en prik de bodem in met een vork.

        2. Verdeel sneetjes geitenkaas over de bodem en verdeel er ook de reepjes ham over.

        3. Maak het beslag door alle ingrediënten samen te mengen. Verdeel deze over de kaas en ham..

        4. Bak gedurende een 30-tal minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

        5. Presenteer met een smakelijk en bitter Trappistenbier zoals Orval.

        Miammmm

        Recept gemaakt door Materne.

        Enjoy !

        Gratis levering

        gewoon thuisbezorgd!

        Beveiligde betalingen

        Bancontact / Visa / Mastercard

        Verzorgde verzending

        in een mooi pakket

        Personaliseer uw boodschap

        bij uw pakket