Plats
Taart uit het zuiden
Deze quiche ruikt naar het zuiden en wordt begeleid door 4 gele vruchten jam. Yummy, yummy.
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 45 min
Ingrediënten
- 1 plak bladerdeeg
- 300 geitenkaas buche (Type Chavroux)
- 4 sneetjes rauwe ham (Type Ganda of Jambon d’Ardenne)
Voor het beslag
- 300 g 4 Gele Vruchtenconfituur Materne
- 2 eieren
- 15 cl volle melk
- verse tijm
Bereiding
-
Schik het bakpapier met het bladerdeeg in uw quiche-taartvorm en druk aan. Verwijder overtollig deeg en prik de bodem in met een vork.
-
Verdeel sneetjes geitenkaas over de bodem en verdeel er ook de reepjes ham over.
-
Maak het beslag door alle ingrediënten samen te mengen. Verdeel deze over de kaas en ham..
-
Bak gedurende een 30-tal minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Presenteer met een smakelijk en bitter Trappistenbier zoals Orval.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share