Apéros
Récolte
Récolte
Worstenbroodjes met Oogst kersenconfituur
Als lunch of hapje bij de apéro, een worstenbroodje smaakt altijd! Deze klassieker eens met een twist serveren? Voeg dan eens wat kersenconfituur toe voor die extra touch. 😋
Ingrediënten
- 500 g gemengd gehakt
- 1 pak bladerdeeg
- 1 pot Oogst kersenconfituur
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 1 ei
- 1 el paneermeel
- 1 eidooier
- 1 el melk
- Peper en zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Verdeel het bladerdeeg in 8 gelijke stukken.
- Hak de sjalot en de knoflook fijn en voeg samen met het paneermeel en het ei toe aan het gehakt.
- Kruid af met peper en zout en meng goed.
- Bedek het bladerdeeg met een dun laagje Oogst kersenconfituur en verdeel het gehakt over de 8 stukken bladerdeeg.
- Rol de woorstenbroodjes op en bestrijk de rand met de losgeklopte eidooier.
- Meng de melk met de rest van de eidooier en bestrijk er de volledige worstenbroodjes mee.
- Bak de worstenbroodjes in 25 tot 30 minuten goudbruin in de oven.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share