Entrées
3 x Confituur, 3 x wildpaté
Een snel en makkelijk zoet en hartig spelttaart recept voor de feestdagen.
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
Ingrëdienten
- 4 x 120 g wildpaté: everzwijn, fazant, haas
- Witloof in fijne plakjes
- Radijzen in fijne plakjes
- Gehakte walnoten
- Verse dragonblaadjes
- Balsamico azijn
-
120 g kersen confituur MATERNE
-
120 g Framboos So Fruit MATERNE (au rayon frais)
Bereiding
- Grill en snijd het rozijnenbrood in gewenste vorm.
- Schik samen met de 3 wildpaté’s op het bord en dresseer er de 3 Materne Confituren bij.
- Werk af met de verschillende garnituren
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck.
Enjoy !
Liked this? Share