Apéros
Heerlijke gesmolten kaas in de oven met Materne frambozenconfituur
Dat gesmolten kaas overheerlijk is, weet iedereen. Maar dat gesmolten kaas met confituur een gouden combinatie is, probeer je beter zelf eens uit!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 30 min
Ingrediënten
-
1 eetlepel Materne frambozen confituur
-
500 gram brie (in één geheel)
-
1 eetlepel honing
-
Een handvol frambozen
-
10 gram gedroogde veenbessen
-
30 gram pistachenoten
-
20 gram pecannoten
-
Brood of toastjes om te dippen
Bereiding
- Leg de brie in een vuurvaste schaal en smeer de frambozenconfituur open op de bovenkant. Hak de noten en veenbessen grof en verdeel het over de confituur.
-
Werk af met wat frambozen en plaats het schaaltje 10 a 15 minuten in een oven op 180 graden.
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share