Crostini au basilic, feta fouetté & confiture de fraises extra
  • Difficulty simple
  • Prep 30 min
  • Serving 6 pers

Crostini met basilicum, opgeklopte feta en extra aardbeienconfituur

Ingrediënten voor 15 crostini:  
  • 1 zuurdesembrood
  • 180 g feta
  • 80 g verse kaas
  • Zout, peper, olijfolie
  • Vers versnipperde kruiden (bonenkruid, basilicum ...)
  • 1 pot extra aardbeienconfituur
    Bereiding:

    Ingrediënten -feta-aardbeienconfituur-materne
    1. Snijd het brood in sneetjes van 1 cm, en leg ze vervolgens op een bakplaat bedekt met bakpapier.
    2. Bestrijk de sneetjes brood met olijfolie en voeg wat peper toe.
    3. Bak de crostini gedurende 10 minuten in de oven op 200 °C (heteluchtstand).
    4. Meng de feta ondertussen met een scheutje olijfolie, peper en de verse kaas tot je een homogeen mengsel krijgt.
    5. Snijd de kruiden fijn.
    6. Besmeer als de crostini klaar zijn elk sneetje brood met de opgeklopte feta. Voeg de extra aardbeienconfituur toe en bestrooi met kruiden.

    crostini-met-basilicum-feta-aardbeienconfituur-materne

    Miammmm

    Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

    Genieten !