Aperitiefhapjes
Crostini met basilicum, opgeklopte feta en extra aardbeienconfituur
Ontdek ons heerlijkerecept voor basilicum crostini, slagfeta en Materne aardbeienconfituur. Een ware delicatesse!
- Difficulty simple
- Prep 30 min
- Serving 6 pers
Ingrediënten voor 15 crostini:
- 1 zuurdesembrood
- 180 g feta
- 80 g verse kaas
- Zout, peper, olijfolie
- Vers versnipperde kruiden (bonenkruid, basilicum ...)
- 1 pot extra aardbeienconfituur
Bereiding:
- Snijd het brood in sneetjes van 1 cm, en leg ze vervolgens op een bakplaat bedekt met bakpapier.
- Bestrijk de sneetjes brood met olijfolie en voeg wat peper toe.
- Bak de crostini gedurende 10 minuten in de oven op 200 °C (heteluchtstand).
- Meng de feta ondertussen met een scheutje olijfolie, peper en de verse kaas tot je een homogeen mengsel krijgt.
- Snijd de kruiden fijn.
- Besmeer als de crostini klaar zijn elk sneetje brood met de opgeklopte feta. Voeg de extra aardbeienconfituur toe en bestrooi met kruiden.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Genieten !
Liked this? Share