Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Plats

Cannelloni

Vous voulez changer du classique plat de pâtes ? Cette recette de cannelloni est faite pour vous !
Cannelloni
Ingrediënten (voor 4 personen)

Voor de cannelloni

Voor de farce

  • 100 g platte kaas (type Philadelphia)
  • 100 g choco(type Kwatta)
  • Gehakteverse munt

Bereiding

Voor de cannelloni: kook het appelsap op met deagar. Neem van het vuur en meng er de gelatine en appelmousseline door. Giet opeen platte plaat en plaats 2 uur in koeling. Meng de ingredienten voor de farce en doe in eenspuitzak. Snijd de appelgelatine in gelijke repen en spuit erde farce op. Rol op tot kleine cannelloni. Schik de cannelloni.
Werk af met de rest van de farce, appelmousseline, gebroken kletskop en kleine muntblaadjes.

  1. Voor de cannelloni: kook het appelsap op met deagar.
  2. Neem van het vuur en meng er de gelatine en appelmousseline door. Giet opeen platte plaat en plaats 2 uur in koeling.
  3. Meng de ingredienten voor de farce en doe in eenspuitzak.
  4. Snijd de appelgelatine in gelijke repen en spuit erde farce op. Rol op tot kleine cannelloni. Schik de cannelloni.
  5. Werk af met de rest van de farce, appelmousseline, gebroken kletskop en kleine muntblaadjes.

Miammmm

Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket