Plats
Cannelloni
Vous voulez changer du classique plat de pâtes ? Cette recette de cannelloni est faite pour vous !
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 4 kletskoppen (koekjes van boter en amandel)
- Verse munt
- 100g appelmousseline Materne
Voor de cannelloni
- 2 dl appelsap Materne
- 200 g appelmousseline Materne
- 4 g agar agar
- 8 g gelatineblaadjes
Voor de farce
- 100 g platte kaas (type Philadelphia)
- 100 g choco(type Kwatta)
- Gehakteverse munt
Bereiding
- Voor de cannelloni: kook het appelsap op met deagar.
- Neem van het vuur en meng er de gelatine en appelmousseline door. Giet opeen platte plaat en plaats 2 uur in koeling.
- Meng de ingredienten voor de farce en doe in eenspuitzak.
- Snijd de appelgelatine in gelijke repen en spuit erde farce op. Rol op tot kleine cannelloni. Schik de cannelloni.
- Werk af met de rest van de farce, appelmousseline, gebroken kletskop en kleine muntblaadjes.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share