Plats
Zeebaars koud gebakken, Spiegel van abrikoos, krokante peperkoek
Vandaag bieden wij u een recept voor blini's met makreel en onze rabarbercompote. Geniet ervan!
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 gerookte makreel met peper
- 1 bokaal rabarbercompote Materne
Voor de blini’s
- 120 g tarwebloem
- 2 eieren
- 2 dl volle melk
- Snuifje zout
- 10 g suiker
- 5 cl gemolten boter
- Varia verse kruiden (koriander, munt, peterselie, oregano) fijngehakt
- 20 g boter om te bakken
Bereiding
- Maak de blini’s: meng de ingredienten en bak blini’s in de hete pannenkoekenpan in een weinig boter.
- Warm de rabarbercompote lauw.
- Presenteer de compote op de blini en werk af met een stuk gerookte makreel.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share