Entrées
Chicons gevuld met geitenkaas, noten en magere bosbessen- en bramenjam
Mis dit zoete en hartige voorgerecht niet: witlofblaadjes versterkt met een vleugje hummus en vergezeld van onze magere jam met bosbessen!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 15 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 witlof
- 1 eetl gehakte verse peterselie
- 1 eetl gehakte verse bieslook
- Verkruimelde verse geitenkaas
- Zout peper
- Materne lichte bosbessen/bramenjam
Voorbereiding
- Meng in een kom de geitenkaas met de fijngehakte kruiden. Voeg zout en peper toe.
- Snij de onderkant van de witlof en verwijder voorzichtig één voor één de bladeren.
- Garneer elk witlofblad met het geitenkaasmengsel en garneer met een scheutje jam.
- Schik de hapjes mooi op een bord.
- Genieten :-)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share