Entrées
Plats
Plats
Waldorf vs Materne
Zin in een vullende Waldorf salade? Ontdek dit recept met Materne sinaasappelmarmelade en citroensap.
Ingrediënten
- 200 g knolselder
- 1 dl geperste citroenen Materne
- 1 Jonagold appel inblokjes
- 40 g pijnboompitten
- 100 sinaasappelmarmelade Materne
- Zeste van 1 sinaasappel
- 8 sneetjes rauwe ham (TypeGanda, Jambon d’Ardenne)
- 2 dl honing-mosterdvinaigrette
- 40 g Vieux Chimay kaasschilfers
- Verse salieblaadjes, fijngesneden
Bereiding
- Snijd de knolselder ingelijke fijne repen met de mandoline. Marineer ze kort samen met deappelblokjes in het citroensap.
- Snijd de ham telkens in 4 reepjes en rol op.
- Presentatie : Presenteer eerst deselderrepen en appelblokjes.
- Schik er alle ingrediëntenrond en op tot een mooie compositie.
- Werk af met de vinaigrette, toefjes sinaasappelmarmelade en de salie.
Miammmm
Recette gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share