Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Entrées
Plats

Waldorf vs Materne

Zin in een vullende Waldorf salade? Ontdek dit recept met Materne sinaasappelmarmelade en citroensap.

Waldorf vs Materne
Ingrediënten
  • 200 g knolselder
  • 1 dl geperste citroenen Materne
  • 1 Jonagold appel inblokjes
  • 40 g pijnboompitten
  • 100 sinaasappelmarmelade Materne
  • Zeste van 1 sinaasappel
  • 8 sneetjes rauwe ham (TypeGanda, Jambon d’Ardenne)
  • 2 dl honing-mosterdvinaigrette
  • 40 g Vieux Chimay kaasschilfers
  • Verse salieblaadjes, fijngesneden
                Bereiding

                Snijd de knolselder ingelijke fijne repen met de mandoline. Marineer ze kort samen met deappelblokjes in het citroensap. Snijd de ham telkens in 4 reepjes en rol op. Presentatie :  Presenteer eerst deselderrepen en appelblokjes. Schik er alle ingrediëntenrond en op tot een mooie compositie. Werk af met de vinaigrette, toefjes sinaasappelmarmelade en de salie.

                1. Snijd de knolselder ingelijke fijne repen met de mandoline. Marineer ze kort samen met deappelblokjes in het citroensap.
                2. Snijd de ham telkens in 4 reepjes en rol op.
                3. Presentatie :  Presenteer eerst deselderrepen en appelblokjes.
                4. Schik er alle ingrediëntenrond en op tot een mooie compositie.
                5. Werk af met de vinaigrette, toefjes sinaasappelmarmelade en de salie.

                Miammmm

                Recette gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

                Enjoy !

                Gratis levering

                gewoon thuisbezorgd!

                Beveiligde betalingen

                Bancontact / Visa / Mastercard

                Verzorgde verzending

                in een mooi pakket

                Personaliseer uw boodschap

                bij uw pakket