Desserts
Goûters
Goûters
Verrines met abrikozencompote, gemalen speculoos en slagroom
Dit dessert met abrikozencompote en speculoosstukjes is eenvoudig te maken en zal uw smaakpapillen en uw maag in vervoering brengen.
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 15 min
Ingrediënten voor 4 glazen:
-
1 blikje van Materne abrikozencompote
- 350 gram speculoos
Voor de slagroom
- 20 cl slagroom
- 4 theelepels rietsuiker
- 1/2 vanillestokje
- Verdeel de speculoos in stukjes. Gebruik hiervoor een keukenmachine of verkruimel ze eenvoudig met de hand.
- Klop de zeer koude crème fraîche tot slagroom en voeg de suiker toe.
- Snij het vanillestokje in de lengte doormidden.
- Verzamel met een mes de vanillestokjes en meng ze door de slagroom.
- Verdeel de compote in de glaasjes, voeg de verkruimelde speculoos toe en verdeel de slagroom er mooi bovenop met een lepel of spuitzak.
- Genieten :)
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Genieten !
Liked this? Share