Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Plats
Récolte

Pizza verde met pistachepesto & rucola, Oogst abrikozenconfituur

Pizza verde au pesto de pistache & roquette, confiture Récolte à l'abricot
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers

Ingrediënten 

  • 1 pizzadeeg

Voor de pesto :

  • 100 gr rucola
  • 90 gr Parmezaanse kaas
  • 120 gr ongezouten pistachenoten
  • Olijfolie
  • Zout en peper
Voor de garnering :
  • 3 eetlepels Oogst abrikozenconfituur
  • van de raket
  • 1 burrata
  • 1 filet olijfolie
  • een paar geroosterde en gemalen pistachenoten

 

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht). Bak je licht geoliede pizzadeeg goudbruin.
  2. Maak ondertussen de pesto klaar: Meng de rucola met de geroosterde en gepelde pistachenoten. Voeg een flinke scheut olijfolie en driekwart van de geraspte Parmezaanse kaas toe. Meng tot je een homogeen mengsel verkrijgt, maar nog steeds een beetje knapperig om de kauwbaarheid te behouden. Als de consistentie te compact is, voeg dan een scheutje water en olijfolie toe tot je de gewenste consistentie hebt verkregen.
  3. Als het pizzadeeg klaar is, bestrijk het royaal met pesto, garneer met een beetje rucola, bestrooi met de overgebleven Parmezaanse kaas en een paar gemalen pistachenoten.
  4. Voeg hier en daar een paar lepels Abrikozenconfituur toe (dit gaat de bitterheid van de rucola in de pesto tegen).
  5. Voeg voor de finishing touch een paar stukjes burrata toe en maak af met een scheutje olijfolie.

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

Genieten !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket