Desserts
Goûters
Goûters
“Lollipop” pannenkoekjes met confituur SoFruit aardbeien
Verras je gasten met pannenkoeken in lollyversie, rijkelijk gegarneerd met SoFruit-aardbeienjam en kleurrijke hagelslag. 🍭🌈
- Difficulty simple
- Prep 15 min
Ingrediënten voor een tiental pannenkoeken
- 4 eieren
- 660 ml plantaardige melk of koemelk
- 330 gr bloem
- 1 jam SoFruit-aardbeien
- Suikerparels ter decoratie
Voorbereiding
- Doe de bloem in een slakom in het midden. Graaf een kuiltje, voeg de eieren toe en meng goed, zodat er geen klontjes ontstaan.
- Voeg beetje bij beetje de melk toe en klop tot je een homogeen mengsel verkrijgt.
- Beboter je crêpemaker en bak de crêpes; draai ze halverwege het koken om.
- Plaats een gewone crêpe op uw werkblad, bestrijk deze met een dunne laag SoFruit-aardbeienjam en leg er vervolgens nog een gewone crêpe op.
- Rol het strak op en wikkel het in vershoudfolie. Zet ze 30 minuten in de koelkast en herhaal de handeling met de rest van de pannenkoeken.
- Verwijder voor het serveren de vershoudfolie.
- Schik de suikerparels op een bord. Besmeer de pannenkoekbroodjes met jam en bestrijk ze met gekleurde suikerparels.
- Snij de pannenkoekjes in stukken van ongeveer 2 cm breed. Prik de stukjes op een stokje.
- Genieten! :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share