Goûters
Petits-Déjeuners
Petits-Déjeuners
Overnight Porridge met aardbei, chocolade en geroosterde hazelnoten
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 1 pers
- Time 60 min
Ingrediënten voor 1 persoon
- 50 g havermout
- 100 ml melk (koe of groente, naar keuze)
- 1 theelepel rietsuiker (of naar jouw smaak)
- 1 càs van aardbeiengelei (of aardbeienjam)
- 15 g pure of melkchocolade, gesmolten
- 1 el geroosterde hazelnoten, gemalen
Voorbereiding
- Meng de havermout, melk en suiker in een kom of pot. Meng goed om de vlokken te bedekken.
- Dek de kom af en zet hem 1 uur in de koelkast, zodat de vlokken de melk beginnen op te nemen.
- Haal na 1 uur de kom uit de koelkast en doe de aardbeiengelei in een dun laagje bovenop de havermout.
- Giet de gesmolten chocolade in een dunne, gelijkmatige laag over de aardbeiengelei.
- Bestrooi met gehakte geroosterde hazelnoten om het knapperig te maken.
- Dek opnieuw af en plaats de kom een nacht in de koelkast.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share