Desserts
Mille feuille met framboos
Probeer dit recept voor frambozen mille feuilles, je zult niet teleurgesteld zijn!
Ingrediënten
- 8 ronde bladerdeegvellen van 6cm diameter
- Rietsuiker
- Verse munt
Voor de room
- 1 bokaal Frambozenconfituur Materne
- ½ L Gesuikerde room
- 3 dl Gin
Bereiding
- Wrijf de bladerdeegvellen in met water en bestrooi met de rietsuiker. Bak krokant in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat afkoelen en snijd middendoor.
- Maak de room: klop de gesuikerde room licht op en doe er de Frambozen Materne bijsamen met de gin. Klop nu stevig op.
- Presentatie : presenteertelkens wat verse munt en de framboosroom op een bladerdeegje. Maak een toren.
- Schik op een lijntje Framboos Materne.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck door Materne .
Enjoy !
Liked this? Share