Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Desserts

Lichte verrines met kers fruitbeleg, Griekse yoghurt en kruimeldeeg

Wil je een recept dat eenvoudig te maken is, maar intens lekker? Ontdek onze lichte verrines metkers fruitbeleg en crumble. Een waar genot!
Verrines légères à la confiture allégée cerise, yaourt grec et crumble
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-clock Time 15 min

Ingrediënten

  • 1 kopje gewone Griekse yoghurt (vetarm indien gewenst)
  • 2 eetlepels honing (of meer, afhankelijk van je smaak)
  • 1/2 kopje fruitbelege kers

Bodemkruimel :

  • 70 gram zachte boter in stukjes gesneden
  • 70 gr amandelpoeder
  • 70 gr bloem voor gebak
  • 40 gr bruine basterdsuiker

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng alle ingrediënten met uw vingertoppen tot u een zandkoekmengsel verkrijgt.
  3. Leg ze op een bakplaat en bak ze 10 tot 12 minuten.
  4. Doe in elke verrine een laagje Griekse yoghurt, 1 royale lepel kersenconfituur, bestrooi met kruimeldeeg en herhaal de handeling.
  5. Versier elke verrine desgewenst met een eetbare bloem.

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.

Genieten ! 

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket