Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Goûters
Petits-Déjeuners

Zoete ricottastoost, kersenjam en geroosterde amandelen

Deze toast combineert zoete ricotta met SoFruit-kersenjam, met geroosterde amandelen voor een knapperige crunch, alles op goudbruin zuurdesembrood. Een puur genot!
Toast ricotta sucrée, confiture de cerises et amandes grillées
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • icon-users Serving 4 pers

Ingrediënten voor 4 personen 

  • 4 sneetjes zuurdesembrood
  • 200 gr ricotta
  • 4 el SoFruit-kersenjam
  • 40 gr geschaafde amandelen
  • 1 el honing (optioneel, voor extra zoetheid)
  • 1 tl vloeibare vanille (optioneel)
  • Boter of olijfolie om de toast te roosteren

Voorbereiding

  1. Verwarm een pan op middelhoog vuur.

  2. Voeg de geschaafde amandelen toe en rooster ze, onder regelmatig roeren, tot ze licht goudbruin zijn. Reserveren.
  3. Rooster de sneetjes zuurdesembrood in een broodrooster of in een pan met een beetje boter of olijfolie tot ze goudbruin en krokant zijn.
  4. Meng de ricotta met de honing en vanille (indien gebruikt) in een kom tot het romig en licht zoet is.
  5. Bestrijk elk sneetje toast rijkelijk met de zoete ricotta.
  6. Voeg een lepel SoFruit-kersenjam toe bovenop de ricotta. Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers om het knapperig te maken.

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.

Genieten ! 

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket