Desserts
Cakerol met aardbeienconfituur
Kan jij ook zo genieten van een heerlijk stukje cakerol? 😋 In Zwitserland is het een traditioneel gerecht dat naar goede gewoonte met aardbeienconfituur bereid wordt. Guten Appetit! 🍽️
Ingrediënten
- 150 g Materne aardbeienconfituur
- 3 eieren
- 75 g kristalsuiker
- 75 g zelfrijzende bloem
- Bloemsuiker
- Klontje boter
Bereiding
- Doe de suiker in een kom en meng er de eieren onder.
- Voeg ook de bloem beetje bij beetje toe en klop tot een egale massa.
- Wrijf een bakplaat in met een klontje boter en bedek met bakpapier.
- Verdeel het mengsel over de bakplaat en in 7 à 10 minuten af in een oven van 200°C.
- Leg de biscuit op een keukenhanddoek en verwijder het bakpapier voorzichtig.
- Bestrijk de biscuit met de confituur en rol op.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share