Plats
Récolte
Récolte
Forelfilet, vinaigrette van rodebessengelei Oogst met lente-uitjes
Mooie verse forelfilets, rodebessengelei Oogst en lente-uitjes… Een lekkernij!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
- Time 15 min
Ingrëdienten
Voor 4 personen
- 80 g gerookte forelfilet
- 2 lente-uitjes
- 3 el olijfolie
- 1 tl mosterd
- 1 el rodebessengelei Oogst
- 1 el appelazijn
- peper en zout
- rucola
Bereiding
-
Leg een bedje van rucola op een schotel. Schik er de forelfilets op.
-
Meng in een kom de mosterd, de appelazijn, de rodebessengelei Oogst en de olijfolie. Kruid met peper en zout en meng.
-
Giet de vinaigrette over de forelfilets en bestrooi met de fijngesnipperde lente-uitjes.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share