Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats
Récolte

Forelfilet, vinaigrette van rodebessengelei Oogst met lente-uitjes

Mooie verse forelfilets, rodebessengelei Oogst en lente-uitjes… Een lekkernij!

Filet de truite, à la vinaigrette de gelée groseilles rouges Récolte accompagné de jeunes oignons
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 2 pers
  • icon-clock Time 15 min
Ingrëdienten 

Voor 4 personen

                      Bereiding

                      Filet de truite, à la vinaigrette de gelée groseilles rouges Récolte accompagné de jeunes oignons


                      1. Leg een bedje van rucola op een schotel. Schik er de forelfilets op.

                      2. Meng in een kom de mosterd, de appelazijn, de rodebessengelei Oogst en de olijfolie. Kruid met peper en zout en meng.

                      3. Giet de vinaigrette over de forelfilets en bestrooi met de fijngesnipperde lente-uitjes.

                      Filet de truite, à la vinaigrette de gelée groseilles rouges Récolte accompagné de jeunes oignons


                      Filet de truite, à la vinaigrette de gelée groseilles rouges Récolte accompagné de jeunes oignons

                      Miammmm

                      Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

                      Enjoy !

                      Gratis levering

                      gewoon thuisbezorgd!

                      Beveiligde betalingen

                      Bancontact / Visa / Mastercard

                      Verzorgde verzending

                      in een mooi pakket

                      Personaliseer uw boodschap

                      bij uw pakket