Carré confiture avec Materne

Jamplein met Materne

Ingrediënten
  • 1 bladerdeeg
  • 1 pot abrikozenjam
  • 1 eierdooier
  • Perkamentpapier
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd het bladerdeeg in een vierkant en prik het in met een vork. Gebruik de restjes bladerdeeg. Snijd het in repen en leg deze op de randen van het vierkant. Verdeel de jam over het vierkant en zorg ervoor dat er geen jam op de randen komt. Leg vervolgens nog een paar repen bladerdeeg over de jam en bestrijk ze met de eidooier. Plaats de bakplaat 20 minuten in de op 180°C voorverwarmde oven.
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd het bladerdeeg in een vierkant en prik het in met een vork.
  3. Gebruik het overgebleven bladerdeeg. Snijd het in repen en leg deze op de randen van het vierkant.
  4. Verdeel de jam over het vierkant en zorg ervoor dat er geen jam op de randen komt.
  5. Leg vervolgens een paar extra repen bladerdeeg op de jam en bestrijk ze met de eidooier.
  6. Plaats de bakplaat 20 minuten in de op 180°C voorverwarmde oven.

Miamm

Recept gemaakt door Materne.

Veel plezier!